.

Hyvän Hengen BLOGI


Nyt vain taivas on rajana mielikuvitukselle, ajatuksille, tunteille ja kokemuksille. Meillä on ilo jakaa  blogikirjoituksianne harrastuksistanne ja kokemuksistanne coton-elämässä.   Näyttelymatkakertomukset, kaverikoirat, lukukoirat, veneilijäkoirat, karavaanarikoirat toko, rally-toko, nose-work, sohvaperunat, mökkeilijäkoirat uimarikoirat jne.

On ilo jakaa rotua harkitseville tietoa, miten monipuolisesta rodusta on kyse. Kirjoitukset kaikesta cotonin kanssa harrastettavista asioista sohvashampioneista kehäkiertäjiin ja kaikkea siltä väliltä.


Kirjoita itsesi näköistä tekstiä ja lähetä se kuvan/kuvien kanssa julkaistavaksi sähköpostilla suomencotonit2024@gmail.com.
Olen Mirkka Ilveskoski, alun perin helsinkiläinen IT-maailman oravanpyörässä yli 10 vuotta pyörinyt ihminen, joka nykypäivänä asuu omakotitalossa Mansessa Toijalassa rakkaiden turrikoiden kanssa. Meillä kotona asustaa 11 koiraa, joista neljä on Lhasa Apsoja Chic Choix -kennelistä ja loput cotoneita joko omia kasvatteja taikka muualta tulleita.

Olen kirjoittanut tämän kokemusperäisen kirjoitukseni 2/2016 Cotonit-lehteen. Nyt kahdeksan vuotta jälkeenpäin, kun kirjoituksen kohde on ollut poissa keskuudestamme yli neljä vuotta, päivitän tekstiä aikamuodollisesti, sekä myös sisällöllisesti.